Itä Suomen sisustusasennus - lasiterassit, kodin remontit Joensuussa

Parveke- ja terassilasitus Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella

Lasitettu parveke tai terassi lisää taloosi neliöitä ja tekee julkisivusta huolitellun näköisen! Lasitetussa ulkotilassa voit viettää aikaa säällä kuin säällä, ja lasitus vähentää kotiisi kantautuvan melusaasteen määrää. Käytämme laadukkaita kotimaisia lasitustuotteita!

Edustamme Nika parveke- ja terassilaseja.

HALUAN TARJOUKSEN

Terassilasitus: Laadukas ja tyylikäs ratkaisu ulkotilojen hyödyntämiseen

Parvekelasitus suunnitellaan yksilöllisesti joka kohteeseen, joten lasitus sopii myös monikulmaisille parvekkeille. Lasitus avautuu ja sulkeutuu yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa, ja lasit saa avattua yksitellen sivuseinille. Käytämme parvekelasituksissa karkaistua turvalasia, joka täyttää saksalaiset DIN-vaatimukset sekä EU-direktiiviä koskevat CE-vaatimukset.

Valikoimastamme löydät laadukkaat Nika-lasitustuotteet. Asennamme tarvittaessa myös kaiteet ja matot.
Lasitustuotteet >>
Parveke- ja terassilasitus

Terassi on kodin tai liiketilan arvokas osa, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkotiloista ympäri vuoden. Terassilasitus on moderni ja käytännöllinen ratkaisu, joka mahdollistaa tilan käytön säällä kuin säällä. Tässä artikkelissa esittelemme terassilasituksen monipuoliset edut sekä sen tarjoamat mahdollisuudet ulkotilojen hyödyntämiseen. Tutustu korkealaatuiseen terassilasitukseen, joka lisää asumisviihtyvyyttä ja tuo arvoa kiinteistöön.

Mikä on terassilasitus?

Terassilasitus on innovatiivinen ratkaisu, joka muuttaa avoimen terassin tai parvekkeen suojatuksi ja monikäyttöiseksi tilaksi. Se koostuu kestävistä lasielementeistä, jotka voidaan avata tai sulkea tarpeen mukaan. Terassilasitus mahdollistaa ulkotilojen käytön jopa silloin, kun sääolosuhteet eivät ole suotuisat. Se tarjoaa suojaa tuulelta, sateelta, pölyltä ja melulta, samalla säilyttäen esteettisen ulkonäön ja luonnonvalon tunteen.

Terassilasituksen edut

Terassilasitus tarjoaa monia etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan ratkaisun ulkotilojen hyödyntämiseen. Tässä muutamia tärkeitä etuja:

1. Säänkestävyys

Terassilasitus suojaa terassia ja sen kalusteita sääolosuhteilta, kuten tuulelta, sateelta ja lumelta. Laadukkaat lasielementit ovat kestäviä ja säilyttävät läpinäkyvyytensä pitkään, mikä takaa terassin viihtyisyyden ja helpon ylläpidon vuodesta toiseen.

2. Lisää tilaa ja käyttömahdollisuuksia

Terassilasitus muuttaa terassin tai parvekkeen tilan käyttökelpoiseksi ympäri vuoden. Lasielementtien avulla voit luoda uuden huonetilan, jota voit käyttää esimerkiksi ruokailuun, rentoutumiseen tai harrastuksiin. Terassilasitus antaa sinulle vapauden nauttia ulkotiloista juuri silloin kun haluat.

3. Äänieristys ja meluntorjunta

Laadukas terassilasitus vähentää ulkoa tulevaa melua ja luo rauhallisen ympäristön. Voit nauttia terassillasi hiljaisuudesta tai omasta musiikista ilman häiriöitä. Terassilasitus parantaa asumismukavuutta ja mahdollistaa rentoutumisen ilman ulkoisia ärsykkeitä.

4. Energiatehokkuus

Terassilasitus voi myös edistää energiatehokkuutta. Laadukkaat lasielementit eristävät hyvin lämpöä, mikä auttaa säilyttämään tasaisen sisälämpötilan ja vähentää lämmitys- tai jäähdytyskustannuksia. Terassilasituksen avulla voit siis säästää energiaa ja samalla pienentää hiilijalanjälkeäsi.

Terassilasituksen käyttökohteet

Terassilasitus soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin, sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Tässä joitakin esimerkkejä terassilasituksen käyttökohteista:

1. Omakotitalot

Terassilasitus tarjoaa omakotitaloille mahdollisuuden luoda lisää asuintilaa ja hyödyntää terassia ympäri vuoden. Voit nauttia aamukahvia terassilla säästä riippumatta tai järjestää perhejuhlia tilavalla terassilla.

2. Ravintolat ja kahvilat

Ravintoloille ja kahviloille terassilasitus avaa uusia mahdollisuuksia. Voit tarjota asiakkaillesi miellyttävän ulkotilan myös silloin, kun sää ei suosi. Terassilasituksen ansiosta ravintolasi tai kahvilasi asiakasmäärä voi kasvaa ja tarjota laadukasta palvelua ympäri vuoden.

3. Hotellit ja lomakohteet

Hotellit ja lomakohteet voivat hyödyntää terassilasitusta lisäämään vieraiden viihtyvyyttä. Lasielementtien avulla voit luoda yksityisen ja suojaisan tilan, jossa vieraat voivat rentoutua ja nauttia maisemista.

4. Toimistot ja liikekiinteistöt

Toimistoissa ja liikekiinteistöissä terassilasitus luo mahdollisuuden luoda inspiroivia ja viihtyisiä työskentelytiloja. Työntekijät voivat nauttia tauoista ulkona luonnonvalossa, mikä edistää hyvinvointia ja luovuutta.

 

Terassilasitus - Tee ulkotiloista arvokkaampia

Terassilasitus on erinomainen tapa tehdä ulkotiloista arvokkaampia ja käyttökelpoisempia. Se tarjoaa suojaa sääolosuhteilta, lisää tilaa ja käyttömahdollisuuksia sekä parantaa asumis- ja työskentelymukavuutta. Nikan laadukkaat terassilasitusratkaisut ovat täydellinen valinta, kun haluat hyödyntää ulkotilat vuoden ympäri ja samalla lisätä kiinteistösi arvoa.

Ota yhteyttä ja paranna asumisviihtyvyyttäsi ja hyödynnä ulkotilat täysimääräisesti laadukkaalla terassilasituksella!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun kohteellesi sopiva ratkaisu!


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram